Britney Spears Vader

Haar vader is sindsdien een van de curators maar liet afgelopen maand na. Vader Britney Spears pleit ervoor om curatele op te heffen.


Pin On Britney Spears

De vader van Britney Spears is bereid te stoppen als bewindvoerder van zijn dochter zo berichten Amerikaanse media op basis van gerechtsdocumenten.

Britney spears vader. Het lijkt erop dat meneer Spears gelooft dat hij verantwoording en gerechtigheid -inclusief voor de rechtbank verschijnen en onder eed vragen beantwoorden- kan vermijden zegt de advocaat van Britney Spears nu. VIDEO Na dertien jaar als toezichthouder van Britney Spears te hebben opgetreden heeft vader Jamie Spears. Een opmerkelijke draai van Jamie Spears de vader van zangeres Britney.

De vader van popzangeres Britney Spears treedt na dertien jaar terug als haar toezichthouder. Na dertien jaar als toezichthouder van Britney Spears 39 heeft vader Jamie Spears volgens TMZ een rechter gevraagd de curatele van zijn dochter te beëindigen. In een gerechtelijke verklaring zegt hij te stoppen als haar curator.

Jamie Spears de vader van Britney Spears stopt na dertien jaar als haar toezichthouder meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ donderdag op basis van documenten die zijn advocaat bij. De zangeres heeft de rechter hier meerdere malen om gevraagd omdat Jamie te. Britney Spears werd dertien jaar geleden onder curatele gesteld na een mentale inzinking.

In de rechtbankpapieren stelt vader Spears dat als Britney denkt dat ze het leven aankan zonder zij die kans. Dat ze onder wettelijk toezicht staat is niks nieuws. Vader houdt geen toezicht meer op haar leven De Amerikaanse popzangeres Britney Spears 39 hoeft niet meer onder toezicht van haar vader.

Jamie Spears de vader van popzangeres Britney Spears heeft ingestemd met het neerleggen van zijn taken als haar toezichthouder. Vader Britney Spears pleit er ineens voor om curatele dochter volledig op te heffen. Jamie Spears de vader van Britney Spears treedt na 13 jaar af als haar curator.

Haar emotionele statement in de rechtszaal. Ze wil dat dat stopt. Britney wil vader direct weg hebben als curator hij wil eerst 15 miljoen euro.

Hij heeft de rechtbank van Los Angeles verzocht om het toezicht over zijn dochter te beëindigen. Jamie Spears de vader van Britney probeert volgens de advocaat van de zangeres zijn exit als toezichthouder te. Ik voel me een slaaf van mijn vader wil mijn leven terug.

Zit popster Britney Spears 39 opgesloten in een juridische dwangbuis die haar financiële bewegingsvrijheid drastisch inperkt. Daarmee lijkt de Amerikaanse zangeres na een lange strijd haar slag thuis te halen. Vader Britney Spears vraagt rechtbank om toezicht op dochter te beëindigen.

Ongeveer een maand geleden kwam het nieuws naar buiten dat Jamie Spears de vader van Britney Spears op zou stappen als. Britney Spears zei in juli dat ze ook een klacht wilde indienen tegen haar vader voor misbruik tijdens het bewindvoerderschap. De vader van Britney Spears lijdt een nederlaag bij de rechter en mag niet meer als enige over haar financiën beslissen.

In de rechtbankpapieren zou pa Spears beargumenteren dat als de zangeres denkt dat ze het leven aankan zonder de maatregel ze die kans moet krijgen. De vader van de Amerikaanse popzangeres Britney Spears 39 geeft de al jaren durende strijd met zijn dochter op. Achtergrond Houdt vader Britney Spears werkelijk zijn dochter gevangen.

Na dertien jaar lang toezichthouder te zijn geweest van zijn dochter Britney Spears heeft Jamie Spears gister een rechter gevraagd de curatele van zijn dochter te beëindigen. Het begin van FreeBritney. De vader van zangeres Britney Spears treedt terug als haar bewindvoerder.

Hij heeft ingestemd met het neerleggen van zijn taken als haar toezichthouder. De vader van Britney Spears stapt op als haar. De vader van Britney Spears waar het allemaal mee begon hield zich lange tijd stil maar ook hij heeft zich nu uitgesproken over FreeBritney.

Plus Nieuws Britney Spears wint juridische strijd. Na ruim dertien jaar heeft Britney Spears 39 zich uitgesproken over het curatorschap van haar vader.


Pin On Britney Spears


Pin On Music


Pin On Britney Spears


Princess Zahra Prince Hussein Agakhan Salima Agakhan Prince Rahim 1970s Rita Hayward Royal Family Prince


Pin Op Nieuwss


Pin On Peinados


Pin On May The Force Be With You


Pin On Michael Jackson


Pin On Its Britney Bitch


Pin On Moulin Rouge


Pin On Reality Tv People Photos


Pin On Graphic Illustration


Pin On Britney Spears


Pin On Britney Spears Exclusive


Pin On Britney Spears Mix


Darth Vader Princess Dark Father Star Wars


Pin On My Love For Britney


32 8k Followers 465 Following 407 Posts See Instagram Photos And Videos From Darts Vader Insta Fashion Fashion Urban Wear


Pin Van Otje V Willigen Op Scandalous

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel